Healing

Mijn eerste ervaring met handoplegging kwam heel onvoorbereid in mijn leven. Dit veranderde mijn hele leven. Nadien ontmoette ik in Rajasthan mijn reiki meester Verma Red Diamond, hij wijdde me in in de eerste en tweede graad. Later leerde ik de technieken van Quantum Touch en kreeg ik ook training in metamorphose massage. Nu heb ik een eigen techniek via meditatie ontwikkeld die heel krachtig uitwerkt.

Wat is healing en wat kan het doen?
Bij een handoplegging wordt er een kosmische energie doorgegeven waardoor het leven weer gaat stromen, alsof de stekker weer in het stopcontact gestoken wordt en je weer energie voelt om verder te gaan in je leven.
Het kan pijnen verlichten, zelfs doen verdwijnen, er kan een nieuw lichtpunt getoond worden. Het is een ware zegen uit het hart die het hart van de behandelde weer open maakt.
Je herkent dan weer je oorsprong en  ziet welk ongelooflijk wezen je bent.
Meestal komt healing op je pad als de nood het grootst is, bij ziekte, pijnen, een moeilijke zoektocht, uitgeblust zijn, moeilijke keuzes maken, maar ook als je zoekende bent, je het leven een kans wil geven, je gelooft in de schoonheid van het leven zelf.
Hoe gaan we te werk?
Eerst bespreken we de klachten of situatie.
Daarna neem je plaats op een stoel en geef ik je een behandeling.
Meestal komen er dan beelden of gedachten die achteraf kunnen besproken worden.
Er kan ook een tekstje gechanneld worden met de Christusenergie voor jouw persoonlijke groei (vrije keuze).
Een behandeling kan overdag maar ook 's avonds op afspraak.

Een behandeling kost 45€ en duurt ongeveer een uur.

Adres: Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen.

Tel.: 0485327941 of mail naar: johan.morel@skynet.be

Ik heet u van harte welkom!

Lieve groet, Johan