Kracht, ruimte en autonomie 

Lezing op 18 april 2020 door Pamela Kribbe - Destelbergen (nabij Gent) – 14-17u

over 'het integreren van je mannelijke energie'

Ieder van ons, man of vrouw, beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Vanuit het perspectief van de ziel, jouw ziel, zijn je mannelijke en vrouwelijke energie als twee vleugels die je beide nodig hebt om te kunnen vliegen, navigeren, creëren.

 

Veel hooggevoelige, empathische, spirituele mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er moeite mee hun mannelijke energie te integreren. Dit uit zich als niet goed geaard zijn, grenzeloos geven of meevoelen, moeite om bij jezelf te blijven en je eigen richting te bepalen. De ik-gerichte krachten, die zorgen voor begrenzing, focus en ruimte voor je eigen levensdoelen, raken versluierd door een overmaat aan gerichtheid op ‘de ander’.

 

Het integreren van je mannelijke energie is van enorm belang om je ziel tot uitdrukking te brengen. Om je oorspronkelijke, unieke kwaliteiten neer te zetten in deze wereld, is het nodig je kracht, ruimte en autonomie te hervinden.

 

Wanneer je je bevindt in de overgang van een ego-gebaseerd naar een hartgedragen bewustzijn, is het ontwikkelen van kracht, ruimte en autonomie essentieel, aangezien je je losmaakt van oude collectieve denkgewoontes over schuld, zonde, jezelf aanpassen en klein houden. Het losbreken van op angst gebaseerde denk - en leefpatronen vraagt om het ontwikkelen van de hogere mannelijke energie in jezelf; helderheid, zelfbewustzijn, onafhankelijkheid. Zeker in lichtwerkers is de noodzaak van een wedergeboorte van de mannelijke energie urgent. In hen is de vrouwelijke energie van het hart vaak al overvloedig aanwezig; om zichzelf en hun zielsmissie te verwerkelijken hebben ze het in deze tijd vooral nodig de vleugel van hun mannelijke energie uit te slaan.

 

In de lezing op 18 april zal Pamela Kribbe een boodschap channelen over dit thema, ingeleid door Gerrit Gielen die een geleide meditatie aanbiedt. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen en antwoorden.

 

Praktisch:

  • Lezing op zaterdagnamiddag 18 april gaat door in Gemeenschapscentrum Berghine  Dendermondesteenweg 437 – 9070 Destelbergen (nabij Gent) van 14u tot 17u
  • Deuren open om 13u30
  • Bijdrage: 30 euro – in vroegboekkorting tot 31 maart: 25 euro
  • Inschrijving is pas definitief door storten van het bedrag op Atma Bhakti BE04 9796 3364 5431


Organisatie: Feitelijke Vereniging Atma

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl

Gerrit Gielen is spiritueel therapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk www.gerrit-gielen.nl


Gaat ook door:

Dagworkshop over het integreren van je mannelijke energie

Met Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

Op zondag 19 april ook in Destelbergen

 

In de workshop gaan we onderzoeken hoe jij de weg vrij kunt maken voor het toelaten van je eigen mannelijke energie:

-       hoe je ruimte kunt creëren voor jezelf zonder schuld en schaamte

-       hoe je grenzen kunt stellen en je gevoeligheid kunt inzetten voor jezelf

-       hoe je jezelf vrij kunt maken van relaties die je uit je kracht halen

-       hoe je de stem van je ziel herkent en daar gehoor aan geeft 

 

In de workshop op zondag 19 april wordt het thema belicht via channelings, meditaties en gesprek voor een groep van max. 20 personen. De workshop start om 10 uur en eindigt om 16u; er is een lunchpauze van 12.30u tot 13.30u.

 

Inschrijven voor de workshop:

-       Inschrijving via: lieve.claeys@gmail.com

-       Inschrijving is pas definitief door storten van 140 euro op

            Atma Bhakti BE04 9796 3364 5431

-        OF rechtstreeks jouw ticket bestellen via deze link


Gaat door in de ruimte Atma Bhakti · Eikenlaan 24 · 9070 Destelbergen

Opgelet: maximum 20 deelnemers – eens volzet kom je op een wachtlijst

Meer informatie vind je hier terug.