Lichtcirkel meditatie

Deze meditatie werd me tijdens een channeling aangereikt. Er zal ook elke avond een channeling met Jeshua gegeven worden afgestemd op de deelnemende groep.

Vooraf kunnen we klanken/mantra’s zingen om te ontspannen. In het eerste deel kunnen er vragen gesteld worden waarop een gechanneld antwoord komt. De "lichtcirkelmeditatie" zal begeleid worden door een channeling met Jeshua. Na de meditatie zal er tijd zijn om, indien gewenst, jouw ervaring te delen. En uiteraard is er ook tijd voor een kopje thee en een koekje.

NIEUW! Johan merkt dat na de lichtcirkelmeditatie de healing kracht sterk aanwezig is. Er is nu de mogelijkheid om een healing aan te vragen die zal plaats vinden na het programma. Wil je graag een healing? Stuur ons een mail of berichtje. Een healing kost 20€ extra.

"Lieve mensen, ik ben Jeshua, ik nodig jullie uit om jullie harten te verbinden in licht en zuivere liefde. De subtiele kracht die door mij naar jullie zal gegeven worden zal van aard zijn dat er nieuwe kennis in jullie bewustzijn zal aangereikt worden, er herinneringen kunnen ontwaken waarbij jullie dichter bij jullie zielskern kunnen komen. Een universele cirkel vol licht, kracht en liefde. Alleen mediteren is goed, in groepen samenkomen om het licht te delen wordt een noodzaak. Jullie zijn de schakels van een nieuwe tijd, jullie kunnen jullie krachten voorbij het verstand verenigen in liefde. De moed die je hieruit kan putten zal jullie transformeren en kracht geven om in deze wereld het licht aan te wakkeren in jullie harten. Ik zegen de aanwezigen en heb vertrouwen in jullie." Jeshua

Praktisch

Deze avonden gaan door op de derde maandag van de maand om20u.
De eerstkomende avonden gaan door op 21 oktober, 18 november, 16 december 2019 (alle data staan in onze kalender)


10 € per avond. Vanaf oktober 12€ per avond. 8€ extra als je de meditaties opgestuurd wilt krijgen (persoonlijk en/of algemene meditatie).

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via onderstaande knop of telefoon (zie contact). Kan tot de dag zelf.