Kracht, ruimte en autonomie 

Workshop over het integreren van je mannelijke energie

Door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen

 

Zaterdag 25 april 2020 van 10u30 tot 16u45


Wegens groot succes wordt er een 2de workshop georganiseerd!


-Nog 1 plaats beschikbaar!-


Opgelet: slechts 20 deelnemers – bijdrage: 140 euro (vegetarische lunch inbegrepen)

Gaat door in het centrum Atma Bhakti · Eikenlaan 24 · 9070 Destelbergen

 

In de workshop gaan we onderzoeken hoe jij de weg vrij kunt maken voor het toelaten van je eigen mannelijke energie:

-       hoe je ruimte kunt creëren voor jezelf zonder schuld en schaamte

-       hoe je grenzen kunt stellen en je gevoeligheid kunt inzetten voor jezelf

-       hoe je jezelf vrij kunt maken van relaties die je uit je kracht halen

-       hoe je de stem van je ziel herkent en daar gehoor aan geeft

 

Voor wie?

*hooggevoelige, empathische, spirituele mensen, zowel mannen als vrouwen, die er moeite mee hebben hun mannelijke energie te integreren.

* voor Lichtwerkers is de noodzaak van een wedergeboorte voor de mannelijke energie urgent.

 

In de workshop wordt het thema ‘Kracht, ruimte en autonomie’ uitgediept en belicht via channelings, meditaties en gesprek voor een groep van max. 20 personen. De workshop start om 10u30 en eindigt om 16u45; er is een lunchpauze van 13u tot 14u.


  • Inschrijving is pas definitief door storten van 140 euro op Atma Bhakti BE04 9796 3364 5431


Meer lezen over het thema ‘Kracht, ruimte en autonomie’

 

Ieder van ons, man of vrouw, beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Vanuit het perspectief van de ziel, jouw ziel, zijn je mannelijke en vrouwelijke energie als twee vleugels die je beide nodig hebt om te kunnen vliegen, navigeren, creëren.

 

Veel hooggevoelige, empathische, spirituele mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er moeite mee hun mannelijke energie te integreren. Dit uit zich als niet goed geaard zijn, grenzeloos geven of meevoelen, moeite om bij jezelf te blijven en je eigen richting te bepalen. De ik-gerichte krachten, die zorgen voor begrenzing, focus en ruimte voor je eigen levensdoelen, raken versluierd door een overmaat aan gerichtheid op ‘de ander’.

 

Het integreren van je mannelijke energie is van enorm belang om je ziel tot uitdrukking te brengen. Om je oorspronkelijke, unieke kwaliteiten neer te zetten in deze wereld, is het nodig je kracht, ruimte en autonomie te hervinden.

 

Wanneer je je bevindt in de overgang van een ego-gebaseerd naar een hartgedragen bewustzijn, is het ontwikkelen van kracht, ruimte en autonomie essentieel, aangezien je je losmaakt van oude collectieve denkgewoontes over schuld, zonde, jezelf aanpassen en klein houden. Het losbreken van op angst gebaseerde denk - en leefpatronen vraagt om het ontwikkelen van de hogere mannelijke energie in jezelf; helderheid, zelfbewustzijn, onafhankelijkheid. Zeker in lichtwerkers is de noodzaak van een wedergeboorte van de mannelijke energie urgent. In hen is de vrouwelijke energie van het hart vaak al overvloedig aanwezig; om zichzelf en hun zielsmissie te verwerkelijken hebben ze het in deze tijd vooral nodig de vleugel van hun mannelijke energie uit te slaan. (tekst: Pamela Kribbe)

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl

Gerrit Gielen is spiritueel therapeut en heeft sinds 20 jaar een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk www.gerrit-gielen.nl