Boodschap van Jeshua - 13 maart 2020

Lieve mensen ik ben Jeshua.

In de huidige situatie nodig ik je uit voorzichtig te zijn. Denk nooit dat je onfeilbaar bent. Er zullen vele spirituele complottheorieën ontstaan die het ego allure zullen geven. Er beweegt zich iets op aarde op een moordend tempo. Moeder aarde laat blijken dat het genoeg geweest is. Zo wil en kan ze niet verder. Er zijn genoeg signalen gegeven en toch bleef het alleen bij het aanhoren, aanschouwen, schrikken om zo het dagelijkse leven onwetend verder te zetten. Mensen worden nu tot stilstand gedwongen, ik zou eerder zeggen gebracht. De machtsmachine komt tot stilstand. Want het is daar dat de schoen wringt. Door geld ontstaat er een onverschilligheid. De drang, de honger naar meer maakt van velen materialistische kannibalen die de gedachten blijven voeden en hun honger nooit zullen stillen.Het fenomeen zal pas afnemen als mensen zich massaal terug zullen overgeven aan de stroom des levens. Dat ze opnieuw bewust worden wat er om hun heen is, heel belangrijk is. Om het in stand houden van de menselijk soort. Dit kan een hele harde les zijn die het evenwicht kan herstellen tussen alles wat aanwezig is hier op aarde. Ga innerlijk communiceren met de elementen, maak de innerlijke weg terug vrij zodat je in puurheid de weg van liefde opnieuw bestijgt. Eer zowel het planten-, dierenrijk, de mineralen en de prachtige natuur die jullie meehelpen te scheppen. Het is tijd, tijd om in verandering te komen en de overtollige dingen te leren los te laten. Bezin je over je leven en hou notities bij over deze periode. Je zal zien dat bij het innerlijk gebed er nieuwe inspiratie zal geboren worden. Dit zijn kleine duwtje die zullen maken dat het met mondjesmaat opgebouwd wordt. Het idee van de nieuwe wereld.


Er is gewacht en betracht dit op zachte en harde manieren te brengen maar telkens kwam er een gewin uit verder. Het is de bedoeling dat je zorg leert te dragen voor jezelf, dus wees trouw aan je eigen liefde en je gaat leren vandaar uit tot handelingen te komen die vanuit het hartsbewustzijn gedragen worden. Dit gaat niet met gedachten. Dit is overgave durven toe te laten, ook al is er angst bij gemoeid. In dit bewustzijn met goede wil kan je steun krijgen door de engelen van genezing. Maar je mag daar je liefdevolle hart tegenover zetten. Dus hoe groter je eigen liefde, hoe groter de liefdevolle eigenwaarde in alle nederigheid zal aanwezig worden. Op deze momenten zal je die engelen ervaren die je in zachtheid genezing zowel fysiek als psychisch kunnen brengen. Jij bent dan plots de boodschapper omdat zij je inspireren jouw hogere zelf aan te raken. Denk niet dat je dit kan forceren, er is zoveel aan de gang dat alles op jouw tempo en maat zal geschieden. Zodat je het leert aan te kunnen, dat je de tijd krijgt opnieuw te leren houden van wat je ziel te bieden heeft. Dat jullie als lichtwerkers de opening doorheen de gedachten naar het hart zullen vinden.

We staan met velen paraat je te helpen. Dit is een nieuwe start, tune in in liefde en weet dat dit het enige te hanteren wapen is van deze nieuwe tijd dat zich aanbiedt. Het zal hard zijn en toch kan het wondermooi zijn. Verlang naar deze nieuwe wereld waar het hartsbewustzijn intentie in alle zuiverheid en gevoeligheid mag ontketend worden tot een ware stroom van liefde. Eens je dit leert uit te stralen leer je schitteren en connecteren met het al omvattende. Mijn zegen is met je, Jeshua