Boodschap van Jeshua - januari 2020

Lieve mensen, ik ben Jeshua.
De wereld draait op een stroomversnelling die innerlijk heel veel krachten kan vragen bij hen die er op in tunen. Het is geen gemakkelijke opdracht, mede omdat er veel onduidelijk is rond wat er te gebeuren staat. In de opvoeding ondervonden vele lichtkinderen, sterrenkinderen dat er een grote onwetendheid was waardoor jullie te gemakkelijk misleid werden, om de tuin geleid en daarom de ware essentie misten van jullie doel hier op aarde. Het contact met jullie oorsprong ging daardoor voor een groot stuk verloren.
Façade kwam in de plaats van je diepere gevoeligheid waardoor je dingen uit handen gaf die je konden helpen in je spirituele ontwikkeling. Veel ontstaat vanuit die tekortkoming. Spanningen die leiden tot kwalen, aandoeningen die een steeds grotere plaats innemen en heel veel energie van je wegnemen. Wees dus bewust van je gevoeligheid en durf die ook opnieuw toe te laten - ook al is dit soms kwetsend voor jezelf - dan krijg je te maken met wat wij energieën noemen die zowel goed- of kwaadaardig kunnen zijn. Het zal ook je zielenlijn willen uitlichten waardoor je vrij wordt van angst, verdriet en beladen gevoelens.

Het is een beweging die zorgvuldig vraagt naar geduld en zelfrespect. Zelfrespect kan moeilijk zijn omdat je jezelf niet mocht toelaten en je ook niet echt meer weet hoe dit opnieuw te ontdekken. De zuivere kracht van liefde is steeds met jou. Jouw gevoeligheid kan je opnieuw in contact brengen met je ware basis/kern waarmee je op aarde geboren bent. De verblindheid kan opgetild worden zodat je ware licht schijnt en je waarheid in liefde weer verlicht.

Dus deze tijd stelt je in staat om moedig de draad weer op te nemen zodat je de focus op je ware liefde weer leert te herkennen. Niemand kan dit in jouw plaats doen. Anderen kunnen dit wel voordoen of aanbieden tot je het spiegelt en je uw deel erin leert te zien zodat er een vorm van begrip komt. Ik roep jullie op om dit te durven beleven en te leren leven. Weet dat je niemand kan veranderen, alleen jezelf en dat dit een bouwsteen kan worden tot een collectieve verandering.

Het is mogelijk, durf dit te leven, te beleven en leer het uit te stralen. Uitstralen herken je in de eenvoud van het grote geheel. Maak het niet te complex want de wereld is gedompeld in een waanzinnig kluwen waar de mensheid moeilijk uit te bevrijden valt. Als je leert te voelen, openbaar je de enige weg waar jouw voetstappen zullen in kunnen volgen. Er is bij velen een onbewust weten. Vertrouwen hebben in jouw goedheid en wetende dat je door een rollercoaster moet totdat je vrede leert te sluiten met je gevoeligheid, vrede neemt met de eenvoud van het zijn en je gedachten in stilte het gevoel de ware loop geeft. Dit zal ons ook hoop geven en mede doen verlangen naar de voorspelde wereld. Ik sta niet langs de lijn, ik ben in de Christus in 1 verbonden met jou. Wees oprecht naar jezelf toe en gun je dit geschenk, waarmee je geboren bent, in liefde naar de wereld toe te brengen.

Niks moet, je mag er zijn, Jeshua