Boodschap van Jeshua - juli 2019

"Lieve zielen, ik ben Jeshua, ik ben destijd naar je toe gekomen om je gelofte te ondersteunen zodat je in jouw kracht dit licht leert waar te maken. Het is een totaal ander gegeven dan dat je aangeleerd bent. Het is in de eerste plaats leren voor jezelf te kiezen, in een nieuwe opbouw te leren staan. Eens deze weer in balans komt leer ik je de overvloed naar je naasten te brengen in balans. Het is nodig dat daar meer aandacht aan gegeven wordt. Mensen verliezen zichzelf in het geven en nemen, het is een ware strijd die vlug onrechtvaardig is omdat het niet uit een ware liefde kan gegeven worden. Dan ga je lijden, dan leer je woede en ga je heel ver weg van wie je eigenlijk mag zijn. Het is een heel ander beleven waar ik je wil bij helpen en waar ik toen ook voor stond. Het leven lijkt niet gemakkelijk. Toch mag je weten dat er in je ware ziel een onmetelijke liefde aanwezig is. Het is niet nodig altijd met een schuldgevoel te leven of voor anderen te denken. Zou je dit kunnen loslaten dan kan je vrij in je eigen leven komen. Dit zal liefdevol uitwerken naar jezelf en later naar je omgeving toe. Het is mijn hart dat verlangt contact te maken met jouw hart en in deze ontmoeting de liefdevolle herinnering te leren herkennen. Het is altijd dichter bij dan je denkt, ik ben steeds aan jouw zijde, in liefde ben je gekomen, wij komen uit hetzelfde gedragen bewustzijn, in licht zijn wij verbonden. Ik reik je mijn hand, Jeshua"