Boodschap van Jeshua - juni 2018

Boodschap - juni 2018

Lieve mensen, ik ben Jeshua.

Ik groet jullie vanuit het diepste van mijn hart. Mijn energie wil steeds verschijnen onder jullie, om jullie in kracht te helpen vooruit te gaan op een revolutionaire manier, op een manier van ontwikkelen die voor jullie onduidelijk geworden is.

Het is voor mij een groot plezier te zien dat heel veel van jullie de touwtjes in eigen handen gaan nemen, dat jullie in een nieuwe overtuiging durven te komen, dat jullie de oude patronen van macht en onzekerheid achterwege durven laten en kiezen voor iets subtieler dat diep uit jullie binnenste komt.

Het is een heel moeilijke taak waar jullie mee belast worden. Maar de belasting ligt niet in het opnemen van deze keuze. De last is er doordat er geen aanvaarding is. Er is geen ruimte tot zelfontplooiing, er is nog steeds te veel dominantie, controlerende krachten die steeds willen dat alles veilig blijft, zogezegd.

Jullie hoeven jullie geen zorgen te maken. Denk aan mij, ik ben met jullie, ik ben één van jullie. Mijn voorbeeld naar de wereld toe was dat ik in een puur licht kan staan, ongeacht de moeilijkheden en dat kunnen jullie ook.

Jullie zijn stuk voor stuk bijzonder mensen; mensen met een heel diep verlangen naar vrede, zelfontplooiing uit liefde vanuit het hart. Wees daar blij mee, durf dit te beleven, durf dit te beginnen uitstralen. Jullie zijn met velen, onderschat dit niet.

Het moment dat het bewustzijn wakker wordt zullen nog meer lichtjes aangestoken, aangewakkerd worden in de harten van anderen omdat zij de schittering opmerken in andere wezens hier op aarde. Jullie kunnen hiervoor staan en ik sta daar garant voor, dat ik jullie daarin bevestig, dat jullie daar leren zelfvertrouwen uit putten en dat jullie weten dat ervan daaruit heel mooie en grootste dingen kunnen komen op aarde. Maar grootste dingen zijn innerlijke dingen, daar kan je uiterlijk niets mee winnen. Want als je dit gaat doen dan ben je weer met macht bezig en ga je weer structuren maken. Bekijk het uit het innerlijke perspectief naar deze rijkdom die niets te betekenen heeft in deze huidige wereld maar die zoveel meer te betekenen zal hebben in de komende tijd.

Wij zijn met velen blij, blij dat dit ooit mag geschieden. Jullie zijn met vele voorlopers; al heel lang zijn we met dit werk bezig hier op aarde. Ik was ook een voorloper zoals jullie stuk voor stuk kunnen zijn of zijn. Vergeet dat niet. Maar de basis ligt in jullie vertrouwen, in jullie zelfvertrouwen; het geloof dat jullie deze kracht bezitten en kunnen tot uitdrukking brengen. Wees genadig naar jezelf toe. Hou van jezelf zodat je kunt leren houden van het leven. Laat je niet van je stuk brengen door wat gezegd wordt of gedaan wordt naar jouw persoonlijk leven.

Jullie kunnen beseffen dat dit niet meer werkt voor jullie en dat jullie kunnen kiezen voor jullie zelf. Hoe moeilijk het ook is, hoe moeilijk jullie ook denken dat het is. In het begin kunnen jullie denken van ‘oei en wat nu? en ‘ik zie ik eventjes niet’ want het is juist de bedoeling dat je eerst naar binnen gaat en dit licht steeds maar groter en ruimer maakt.

En dat er vandaar uit een soort vertrouwen, een soort rust komt in het diepste van jullie zijn. En vanuit dat vertrouwen komen nieuwe stappen en geloof me, die komen er. Dan komt er een ontwikkeling, voor ieder op hun eigen manier en het kan in eender welk werk zijn dat je gaat staan maar een werk dat aansluiting maakt met jouw innerlijke, waarvan je blij wordt, waardoor je kan gaan schitteren, waarop je vuur en passie aangesproken wordt en waarvan je weet van ‘Wauw, in mijn grote liefde kan ik in dit werk staan en kan ik mijn ding verspreiden op mijn manier’.

Ik reken op jullie dat jullie je behoeden voor heel veel onzin waar je dagelijkse mee overspoeld wordt, dat jullie durven naar binnen te gaan en daar een rust kunnen vinden.

Denk aan mij. Ik ben met jullie. In deze wisselwerking is heel veel mogelijk, praktisch alles. Ga niet strijden tegen macht want dan moet je macht gebruiken maar strijd om jouw plekje hier op aarde mooier te maken, vol liefde. Creëer deze ruimte, jouw eigen plek en weet dat dit een lichtpuntje is hier en nu op aarde.

Het hoeft niet uiterlijk groots te zijn. Het hoeft niet ik-weet-niet-wat te zijn want dit is ook een grote valkuil waardoor jullie kleiner worden en de ander weer veel groter of andersom. En zolang jullie deze ballon niet kunnen doorprikken zullen jullie steeds in deze cirkel terechtkomen, deze cirkel van verwarring, van illusie.

Er zijn heel veel mooie personen op aarde die werkelijk hun licht hier komen uiten maar ga ze niet verafgoden. Durf deze schittering te erkennen in jezelf, durf te zien dat dit een broeder of een zuster is van jullie, een lichtwerker zoals jullie en dat jullie voelen van ‘wauw, hier wordt een deurtje open gemaakt bij mij en dit is wat ik eigenlijk werkelijk wil in mijn leven.’ En die ander kan dat niet doen voor jou, hoe graag en gemakkelijk je het ook zou willen. Daar zit een stuk gemakzucht in, dat je dan alle verantwoordelijkheid in iemand anders handen legt. Voor deze persoon kan dat ook een valkuil zijn want die kan dit ook misbruiken als die dat wil, die kan ook een dominantie gaan uitstralen, die kan ook dingen gaan vertellen die voor hem of haar goed uitkomen en dan word je opeens in een verwarming geplaatst van ‘Ja het zal wel juist zijn want deze persoon is een schitterende persoon’ - of noem maar op. En zo werkt het niet. Het contact is het belangrijkste: Wat ervaar je? - En dat kan je bij iedereen merken- wat ervaar bij die persoon op dat moment? Deze persoon is dan niet meer dan jou en dan ben je gelijk en dan heb je een erkenning en kom je in je diepe bezieling en dan gaat jouw hart open en dan gaat dat licht stralen en dan weet je eventjes van ‘dit ben ik. Dat is mijn ware ik’. En die persoon heeft dan als werk of eigenschap dat hij zielen wakker maakt op dat moment, maar eenmaal dat dit gebeurt moet je ook kunnen realiseren dat dat een deel is van jezelf en dat jij alleen daar naartoe kan gaan. Er bestaan onmetelijk veel trucjes om dit te realiseren maar de grootste troef die ik jullie kan geven is, ‘Geloof in jezelf, leer te genieten van jullie eigen liefde, leer jullie zelf graag te zien, leer jezelf te accepteren zoals jullie zijn, met goede en mindere kwaliteiten.’ Jullie zijn anders, jullie zijn niet zoals iedereen, jullie hoeven niet mee te lopen in een kudde waar je je niet goed in kan voelen, waar je de verstotene bent, waar je niet bij hoort. Dit is niet de bedoeling. De bedoeling van dit leven is veel groter: de grootsheid van jullie licht durven zien en durven tot uitdrukking brengen. Jullie hebben allemaal een stralend bewustzijn. Vergeet dit niet. Jullie zijn allemaal één. Jullie komen allemaal uit dezelfde bron, uit dezelfde liefde.

Ik ben bij jullie. Ik steun jullie. Mijn oprechte liefde is bij jullie.

Jeshua

                      Channeling ontvangen door Johan, ingesproken en uitgetypt