Engelenmeditatie

Helende Engelenmeditatie

Iedereen die naar de aarde komt wordt begeleid door gidsen en Engelen. In ons dagelijkse leven zijn we daar niet altijd bewust van. Het doel van deze wondermooie meditatie is het contact te herstellen via een speelse manier van mediteren. Op deze avonden wordt je wakker gemaakt in je gevoeligheid waardoor het gemakkelijker wordt in verbinding te gaan. Het is een subtiel beleven dat je helpt te transformeren en je op jouw zielspad brengt.

Er heerst veel chaos en negativisme in de wereld. Toch zal je merken dat er nog nooit zoveel licht en liefde op aarde aanwezig is. Je liefde zal in kracht toenemen en je zal oude patronen leren inzien en omzetten in positieve kracht. De Engelen, meesters, mensen en aarde hebben hierom gebeden om dit te laten geschieden. De nieuwe tijd is aangebroken. Het hoeft geen denkoefening meer te zijn. Wordt je bewust van deze energieën en verbind je op zielniveau met de Engelen die je steeds willen begeleiden, steunen om het aardse paradijs op aarde te kunnen beleven. Het is een groot werk van veel geduld, toch wordt het steeds helderder en gemakkelijker om innerlijk te groeien zodat we emotioneel volwassen kunnen worden.

De Engelen en wij nodigen je uit om deel te nemen aan de bijzondere meditatie.

Wees welkom lieve mensen op de helende Engelen meditatie.


Praktisch

Vanaf 2020 gaan deze avonden door op de eerste maandagavond van maand om 20u.

20€ per avond met thee en koekjes na afloop :)

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via telefoon of email zodat we een stoel kunnen reserveren voor jou. Kan tot de dag zelf.