Familieopstelling

Individuele familie of systemische opstellingen

De kracht van opstellen:

Ik werk al een geruime tijd met opstellingen, het is verbazend dat het meestal een beweging brengt. Vastgelopen of moeilijke stukken kunnen op een eenvoudige manier transformeren en ademruimte krijgen. Het grotere doel ligt er in dat je door de situatie onder ogen te zien en/of te voelen, je op een punt kan komen dat je de blinde vlek leert te begrijpen.

Door dit begrijpen neem je de kans om het te leren loslaten. Het is geen creepy oefening zoals sommigen denken. Het is een manier om in een beter en gemakkelijker leven te leren staan. In deze aangekondigde nieuwe tijd komen er meer en meer oude stukken naar boven. De belemmeringen van de ziel willen getransformeerd worden zodat je tot je eigen kern kan komen. Dit is de zelfliefde die je jezelf kan geven. Door lief te zijn naar jezelf toe, kan je jezelf ook vergiffenis leren schenken en leer je de genade te ontdekken die maakt dat je er ook mag zijn.

Voor mij is dit één van de liefdevolle technieken die ik tegen kwam. Mocht iedereen daar mee van start gaan zou er meer zelfrespect zijn en zou er meer begrip zijn naar je naaste toe in deze boeiende wereld.


Hoe werk ik?

Ik werk met een blinde 1 op 1 opstelling waarbij de situatie wordt opgesteld via kaartjes. Het systeem liegt niet omdat de energie van de situatie zich automatisch vertolkt via deze kaartjes. Door gebruik van zinnetjes kan er een beweging mogelijk zijn waarna je tot een nieuwe setting kunt komen die inzicht en verduidelijk geeft. Zo laat je toe een situatie te transformeren mede door het inzicht dat je gekregen hebt. Je zal meer begrip krijgen in jezelf en ook naar anderen of situatie toe.

Het voordeel van deze opstelling: veilig, snel en in vertrouwen.


Voor wie?

Iedereen die wilt veranderen, steeds op hetzelfde stoot of het gevoel hebt in cirkels te lopen. Voor mensen met ADHD, autisme, ziekte, angsten, (aanhoudende) problemen (werk, relatie,...)


Praktisch:

Een consult bedraagt 55 euro per uur. Als het consult langer dan een uur duurt komt er 25 euro bij per half uur. Water, thee en/koffie inbegrepen.

Voor een afspraak:

  • Telefonisch: 0032485327941 (spreek iets in als ik niet opneem en ik bel je terug)
  • Via mail: johan.morel@skynet.be

Van harte welkom, ik kijk er alvast naar uit.