Channeling met Jeshua + Begeleiding

Telepathie met Jeshua + begeleidingLieve mensen, het is me duidelijk geworden over de jaren heen dat de innerlijke zoektocht uit vele facetten mag bestaan. Vroeger dacht ik dat één methode voldoende was om tot zelfrealisatie te komen. In deze nieuwe tijd kan een waaier van methodieken een veel grotere inpakt hebben en zullen daardoor de puzzelstukjes gemakkelijker op zijn plaats vallen.Channeling met Jeshua:

"Lieve mensen ik ben Jeshua, als lichtwerker sta je soms heel alleen in de wereld. Een wereld in een grote verandering waar jij jouw vleugels van licht kan spreiden voor jezelf. Het is soms dubbel als je kijkt wat er om je heen gebeurt in de wereld. Toch wil ik benadrukken dat er nog nooit zoveel licht aanwezig was op deze aarde. Er zijn heel veel zielen die willen opstaan in hun kracht om hun ware liefde uit te dragen. Ik reik je steeds mijn hand om je bij te staan in dit positief proces. Want de wereld is een schitterende plaats als je hart open is en de liefde mag vloeien, dan komt er ook een groot vertrouwen in jouw bewust zijn. Vergeet niet, jullie zijn met velen die deze kracht in zich dragen. Ik nodig jullie uit, Jeshua"


Hoe gaan we te werk?
Na een gesprek wordt er een gechannelde boodschap van Jeshua gegeven en ingesproken (dit kan voldoende zijn) maar meestal wordt er verder gekeken naar een methodiek op jouw maat. Dit omdat ik uit ervaring gemerkt heb dat deze manier beter uitwerkt. Het brengt meer verduidelijking en brengt de transformatie sneller op gang. Mijn aanbod bestaat uit coaching via visualisaties, systemische opstellingen, geleide meditaties en/of kristal healings met engelen. Dit is een grote waaier als troef die u helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Welke onderwerpen?
Het leven zit vol uitdagingen waarin je vele keuzes moet maken. De ene keer gemakkelijker dan de andere keer. Het leven toont zijn valkuilen en blinde vlekken waar je als mens onbewust geneigd bent op vast te lopen. Is het bij een werkkeuze of een idee, dat leeft diep in jou, wat je wil realiseren maar waarin je een belemmering voelt? Ook op relationeel vlak of in je spirituele groei of blokkades die je systemisch vast wilt houden en je er vrij wil van maken. Het is een stap naar inzicht die verlichting kan brengen in vele situaties.

Een afspraak duurt 2 uur zodat er voldoende zorg en ruimte voor jou gemaakt kan worden, de kostprijs bedraagt hiervoor 90€. Mocht de afspraak maar één uur duren dan is het 55€.
Discretie wordt verzekerd.

Adres: Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen.

Tel.: 0485 327 941 of mail naar: johan.morel@skynet.be

Ik heet je van harte welkom!

Lieve groet, Johan


PS. Ik sta je enorm graag bij op jouw pad maar kan enkel mensen begeleiden die in een gezonde emotionele toestand verkeren. Neem je anti-psychotica, anti-depressiva of slaapmedicatie, laat het me weten zodat we verder van hieruit kunnen kijken of ik je kan helpen.