Kirtan samenzang

Ervaring met kirtan in India:

Eén van mijn mooiste geschenken op een treinreis door Noord–India wil ik graag vertellen. De sfeer was een beetje geladen, er zat een oude vrouw, een ouder koppel en heel veel militairen in onze wagon. Na enkele uren reizen begon iedereen te eten maar wij hadden niet zoveel eten bij waarop het ouder koppel ons uitnodigde samen met hen te eten. Na deze maaltijd begon het oude vrouwtje te zingen voor Radha en Krishna. Zij zag in elke vrouw Radha en in elke man Krishna. Het werd een waar feest en er kwamen zelfs mensen uit andere wagons kijken en meezingen.
Deze ervaring liet me begrijpen dat we elkaar kunnen zien als goden op deze mooie aarde, want op het moment dat we aansluiting vinden met onze eigen goddelijkheid, het mooie vuur dat in onszelf aanwezig is dan beseffen we de hele mooie kracht die elk van ons verder brengt.

Kirtan Masala Groep

Om Namah Shivaya!!

Als je ware vreugde en innerlijk vuur wilt ervaren en voelen, vervoeg je dan bij ons om samen kirtan en bhajan te zingen. 

Geloof ons, het is een innerlijk feest waar je heel diep in contact komt met je ware zelf en je goddelijke vonk. Wij kwamen een twintig jaar geleden in contact met het zingen van deze liederen. We dachten eerlijk gezegd dat we niet konden zingen. Niks was minder waar!

Iedereen is dus welkom. Het is niet alleen de voorzanger maar de volledige groep dragen deze momenten!

Kom samen met ons zingen!

Wij zoeken ook nog enthousiaste muzikanten die bv gitaar, viool of andere akoestische instrumenten bespelen. 

Tot vlug!

Praktisch

Elke laatste vrijdagavond van de maand om 19u45

10€/pp. Inschrijven is niet noodzakelijk!

We heten je van harte welkom.