Lichtcirkelmeditatie (met Channeling Jeshua)

Lichtcirkel meditatie

Deze meditatie werd me tijdens een channeling aangereikt. Er wordt elke avond een channeling met Jeshua gegeven afgestemd op de deelnemende groep.

Vooraf zingen we klanken/mantra’s om te ontspannen. In het eerste deel kunnen er vragen gesteld worden waarop een gechanneld antwoord komt. De lichtcirkelmeditatie wordt begeleid door een channeling met Jeshua. Na de meditatie is er tijd om, indien gewenst, jouw ervaring te delen. En uiteraard is er ook tijd voor een kopje thee en een koekje.

NIEUW! Johan merkt dat na de lichtcirkelmeditatie de healing kracht sterk aanwezig is. Er is nu de mogelijkheid om een healing aan te vragen die zal plaats vinden na het programma. Wil je graag een healing? Stuur ons een mail of berichtje. Een healing kost 20€ extra.

"Lieve mensen, ik ben Jeshua, ik nodig jullie uit om jullie harten te verbinden in licht en zuivere liefde. De subtiele kracht die door mij naar jullie zal gegeven worden zal van aard zijn dat er nieuwe kennis in jullie bewustzijn zal aangereikt worden, er herinneringen kunnen ontwaken waarbij jullie dichter bij jullie zielskern kunnen komen. Een universele cirkel vol licht, kracht en liefde. Alleen mediteren is goed, in groepen samenkomen om het licht te delen wordt een noodzaak. Jullie zijn de schakels van een nieuwe tijd, jullie kunnen jullie krachten voorbij het verstand verenigen in liefde. De moed die je hieruit kan putten zal jullie transformeren en kracht geven om in deze wereld het licht aan te wakkeren in jullie harten. Ik zegen de aanwezigen en heb vertrouwen in jullie." Jeshua

Praktisch

Deze avonden gaan door op de derde maandag van de maand om 20u.

Vanaf januari 2020 15€ per avond.

Gelieve te verwittigen dat je komt door ons te contacteren via onderstaande knop of telefoon (zie contact). Kan tot de dag zelf.