Maandelijkse activiteiten

Lichtcirkelmeditatie (met channeling Jeshua)

Er wordt een channeling met Jeshua gegeven afgestemd op de deelnemende groep.

Vooraf zingen we klanken/mantra’s om te ontspannen. In het eerste deel kunnen er vragen gesteld worden waarop een gechanneld antwoord komt. De lichtcirkelmeditatie zelf wordt begeleid door een channeling met Jeshua. Na de meditatie is er tijd om, indien gewenst, jouw ervaring te delen. En uiteraard is er ook tijd voor een kopje thee en een koekje.

Helende Engelenmeditatie
Het doel van deze wondermooie meditatie is het contact te herstellen met onze gidsen en engelen via een speelse manier van mediteren. Op deze avonden wordt je wakker gemaakt in je gevoeligheid waardoor het gemakkelijker wordt in verbinding te gaan. Het is een subtiel beleven dat je helpt te transformeren en je op jouw zielspad brengt.

Kirtan Samenzang
Als je ware vreugde en innerlijk vuur wilt ervaren en voelen, vervoeg je dan bij ons om samen kirtan en bhajan te zingen.
Kom samen met ons zingen!

Puja
Hier zingen we bhajans, mantra’s en voeren een puja uit. Wij hebben door de jaren heen een grote band ontwikkeld met India en heel veel van deze cultuur mogen leren. De puja’s en abishekams zijn daar een deel van.

Yoga
Er gaat wekelijks kundalini yoga door. Je kan je steeds aansluiten.