Nieuwetijdsmassage met engelen begeleiding

-Transformerende massage-

Innerlijk groeien in zachtheid met engelen en meester begeleiding.


Deze sessies bestaan uit verschillende massage technieken, op te splitsen in 3 stappen:

1ste & 2de keer: Energetische voetmassage.

3de & 4de keer: Energetische voetmassage met chakra behandeling.

5de keer: Energetische voetmassage gecombineerd met een metamorfose massage.

De 6 behandeling is een afrondende massage.

Tijdens de behandeling worden kristallen met verschillende engelen energieën gebruikt om je te gidsen en te helpen patronen positief te veranderen, ook worden er engelensprays en chakra oliën gebruikt. De massages zijn uitsluitend op voeten, handen en hoofd, uitgevoerd met de grootste zorg en zachtheid.

Voor wie:

Eigenlijk goed voor iedereen, omdat het je weer bij je kern kan brengen, het de sluier van illusie kan doorbreken en je jouw ware engelenbewustzijn kan wakker maken, waar we allemaal onbewust steeds naar op zoek zijn. Veel zijn we geleerd dit uiterlijk te gaan zoeken of deze verantwoordelijkheid bij een ander te leggen, alhoewel deze energie onze oorsprong is en we het spoor een beetje bijster geraakt zijn.

In deze nieuwe tijd is er heel veel mogelijk, je kan nu vlugger patronen transformeren mede door de poorten die geopend zijn en door het innerlijke ontwaken van jouw eigen liefde. Wat we vaak vergeten is dat daar veel moed en geduld voor nodig is en dat we in de versnelling ook hulp op andere manieren kunnen krijgen zodat het haalbaar wordt. Zo kan je open komen als een warme ziel die mag stralen zodat je dit ook op jouw eigen manier in de wereld leert te brengen. Zo kan je jouw ware pad, jouw levensdoel/missie opnieuw ontdekken en jouw eigen kompas volgen.

Wij moedigen je aan en begeleiden je graag in jouw proces.

Deze massage brengt vrede in je hart en leert je weer genieten van het echte leven en de kracht van waarachtige liefde.

Wees welkom, je bent echt de moeite!


De sessie bestaat uit 6 behandelingen waarbij we je systematisch dieper bij je eigen waarachtige liefde brengen, verspreid over 4 tot 6 maanden zodat alles op zijn tijd kan transformeren.

Een proefsessie bestaat uit een energetische voetmassage waarin je voor de eerste keer in contact komt met deze transformerende engelenenergie. Prijs is 45 euro en duurt ongeveer 1 uur.

De prijs voor de volledige 6-delige behandeling (1,5u per sessie) is 420 euro en kan bij de eerste afspraak volledig betaald worden (gespreid betalen is mogelijk mits overleg).

Wij en de engelen heten je van harte welkom.