Boekbespreking Pamela Kribbe

Workshop rond de boeken van Pamela Kribbe
     Ode aan de Aarde, Ode aan Jou - Boodschappen van de AardeEnkele jaren geleden ontdekte ik, Johan, mijn eerste boek van Pamela Kribbe. Het was een ware openbaring, zeker een hele grote handleiding in deze nieuwe tijd die zich meer en meer aanbiedt. Zulke spirituele boeken vol energie en lichtwoorden geven een enorme boost aan je geest. Alles is klaarder, positiever en er kan een nieuwe beweging tot stand komen. Doordat we soms bepaalde ervaringen alleen doorleven is het soms moeilijk dit unieke licht te blijven koesteren. Vooral in onze huidige haastige wereld is er weinig plaats voor dit lichtwerk en kan het soms vlugger afgebroken worden dan staande gehouden.

Met deze avonden willen we gelijkgestemde lichtwerkers samen brengen, delen van de teksten belichten en die in kracht laten toenemen. Omdat het een groepsgebeuren is zullen we een open visie en nieuwe inzichten krijgen en een grotere kracht van licht en liefde kunnen ervaren. Er zal op deze avonden plaats zijn om te luisteren, om een gesprek aan te gaan rond de teksten die gelezen worden, voor meditatie en ontspanning en vooral voor het herbronnen van licht en liefde.

We starten met een kort kennismakingsrondje en een korte meditatie. Daarna belichten we stukken tekst uit het boek afwisselend met een besprekingsrondje. Er zal ook een korte pauze zijn en, een tweede meditatie om af te sluiten.


Praktisch

De avonden gaan door op de eerste maandag van de maand van 20u tot 22u.
De eerstkomende avonden gaan door op 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus,... 2019 (Alle data staan in onze kalender).

10 € per avond. Laat ons graag weten als je komt, dan zetten we een stoeltje bij!

Als dit boek uit is, dan schakelen we over op een ander boek van Pamela Kribbe.

Er zal een korte pauze zijn met thee en gebak.
We heten je van harte welkom.