Reis 2021

Liefdevolle lichtreis in verwondering

3-11 april 2021 uitgesteld naar

14-22 augustus 2021


9 daagse spirituele trip doorheen Occitanië (departementen Aude en Ariège), vol meditaties, inwijding, muziek, natuur en ontspanning.

Occitanië kent heel veel krachtplekken die elk een transformatie in zich dragen. Het is niet de bedoeling om de oude Katharen geschiedenis volledig op te rakelen (die zal ook ongetwijfeld deels aan bod komen). Voorbij de betreurde feiten die zich daar afspeelden in de 12de en 13de eeuw kent dit gedeelte van Frankrijk een grote bron van liefdesenergie waar onze focus naartoe zal gaan. Met deze reis willen we jouw innerlijke licht en liefde accentueren zodat we als gelijke zusters en broeders dit opnieuw leren herkennen om tot uitdrukking kunnen brengen. Dit avontuur kan voor jou een grote opstap zijn naar een hoger bewustzijn. Je zal ook zien dat in deze groep allemaal gelijkgestemden zullen deelnemen, elke positieve ziel is even belangrijk om deze reis tot een hogere energie te brengen.

We vertrekken zaterdag 14 augustus 2021 samen met 2 busjes in Destelbergen (bij Gent) en komen ‘s avonds aan in het dal vlakbij Rennes Le Chateau: het verblijf met verschillende kamers, grote gezamenlijke ruimte en een gezellige tuin, een oase van rust, waar ‘s nachts de volledige sterrenhemel je begroeten zal.

Er zullen dagelijks 3 vegetarische maaltijden voorzien worden (ter plekke of op locatie).

Gedurende de 7 dagen die we in Frankrijk vertoeven, genieten we de eerste morgen van een gezellig marktje om te acclimatiseren, voeren we kleine rituelen uit in kastelen en mediteren we samen, bezoeken we rivieren en watervallen om onze levensstroom (kundalini) te versterken.  Bezoeken we hele oude krachtige energetische grotten en versterken we dit met een engelen meditatie. Baden we ons in thermen om volledig tot ontspanning te komen. Voeren we een inwijdingsritueel in oude dolmen uit. Houden we een lichtcirkelmeditatie via telepathisch contact met Jeshua. Indische puja, zang, mantra’s en kirtan en ontspanning staan ook op de planning. Iedereen zal gedurende deze week een engelenkristal op maat ontvangen. Hou er rekening mee dat we elke dag korte wandelingen zullen maken om onze bestemmingen te bereiken in de bergen en op rotsen, dus een goede conditie is nodig. Op zondag 14 augustus keren we weer huiswaarts.


Hetgeen we je met deze reis willen schenken zijn onze ervaringen die zich opnieuw openden op deze krachtplaatsen. Onze grootste wens is dat deze verwondering opnieuw wakker wordt in jou, je ze in jouw hart brengt en je durft vanuit deze beweging te schitteren. Het is jouw eigen kracht die op je wacht.                  


Tijdens de reis zal er ook gebruik gemaakt worden van engelen sprays (vervaardigd uit etherische oliën met de trilling van specifieke engelen) andere dan weer om te reinigen en te beschermen, dit om de trilling zo hoog mogelijk te houden. We zullen ook werken met Engelen kristallen en een Shiva Lingam. Daarom vragen we gedurende deze training  geen alcohol of andere middelen te gebruiken zodat je in puurheid alles kan blijven ervaren.

Johan Morel

Ik ben hooggevoelig, begeleid telepathisch meditaties, coach mensen, ben creatief met woorden en verf, hou van zingen, organiseren en mensen bij hun eigen kracht die liefde is te brengen :-)

Lieve Claeys

Ik hou van de natuur, van schilderen, kirtan zingen en organiseren! Ik sta jullie bij met logistieke ondersteuning :-)

PRAKTISCH

Prijs 1399€ (155€/dag all-in)

Vervoer, overnachtingen, 3 maaltijden/dag, begeleiding (yoga, meditatie, zang,...), inkom thermen, burchten, verzekering en engelenkristal op maat inbegrepen.

Wat moet je zeker meenemen: goede wandelschoenen met stevige grip en gewone schoenen, een zaklamp voor in de grotten (eentje om op je hoofd te bevestigen zou super zijn), regenkledij, zwemgerief en handdoek, toiletgerei, eventueel een waterfles die je kan bijvullen en een kleine rugzak.


Door een voorschot van 500€ te storten op BE is jouw deelname verzekerd. Indien door covid de reis niet kan doorgaan, dan zal je jouw voorschot volledig terugkrijgen. Indien je zelf annuleert voor 15 maart 2021, krijg je jouw voorschot aan 50% terug, na 15 maart zal het voorschot niet teruggestort worden.

De reis zal enkel doorgaan indien alle plekken ingenomen zijn.


Wij kunnen alvast niet wachten om te vertrekken!


Ik krijg graag meer uitleg over de reis!