Klankbad met Annika

Lang voor je kan zien, kan je al horen - je moeders hartslag, het ruisen van haar bloed, het rommelen van haar spijsvertering. Een klankbad dompelt je opnieuw onder in een wereld van geluid. De lage trillingen van de gong, de zuivere tonen van de kristallen of harmoniën van de koperen schalen uit de Himalaya, het zachte ruisen van een regenstaf of de diepe golven van de donderdrum.
Ons lichaam trilt vanzelf mee met deze vibraties, waardoor je ademhaling dieper wordt, je hartslag vertraagt, je hersengolven langer worden, en je een gevoel van diepe ontspanning ervaart. De klanken werken rechtstreeks in op de chakra’s, brengen deze weer in balans, en helpen blokkades (fysiek, mentaal, spiritueel) op te lossen.

Annika Vandevelde is een expert in ademhaling, stem en geluidstherapie met meer dan veertig jaar ervaring. Ze studeerde klassieke zang bij Lucienne Van Deyck en José Van Dam, is een geaccrediteerde voice and sound therapist bij de British Academy of Sound Therapy en volgde haar opleiding als yogaleraar bij Kia Miller en Robbie Makroczy. Ze geeft stem workshops en lessen in yoga leraren opleidingen over de hele wereld.

Praktisch

De avond gaat door op vrijdag 7 december om 20u en kost 35€.

Breng een mat en dekentje mee zodat je lekker al liggend kan genieten van dit klankbad.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar lieve.claeys at gmail.com en het bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer van ATMA BHAKTI BE43 9731 6162 7801 met vermelding van 'klankbad & jouw naam'.

Kom 10 minuutjes vroeger zodat je lekker neer ligt tegen 20u :-)

De avond zal enkel doorgaan als er 15 personen zijn ingeschreven, indien het niet zou doorgaan wordt jouw geld terug gestort.