Turkantam concert/workshop

Turkantam geeft workshop en concert!


We zijn heel blij om Turkantam te ontvangen op 21 oktober.

Turkantam is een waarlijk, diep inspirerende muzikant. Hij heeft de volledige wereld rondgereisd met zijn gitaar en heeft zijn meester Babaji ontmoet meer dan 30 jaar geleden, waarna hij zijn leven wijdt aan het zingen van bhajan en kirtan en concerten geeft. Hij heeft vele CD's waarop zijn muziek te horen is. Hij kan volledige zalen doen meezingen en is een inspirerend mens om bij te zijn.


Programma

Om 14u zal hij een workshop geven, waarbij we hem vragen kunnen stellen over zijn leven, samen kirtan kunnen zingen/aanleren, kunnen begrijpen wat kirtan voor hem en ons betekent of kan betekenen. Hij wilt heel graag een losse workshop waar er veel interactie is.

Na de workshop zal er een pauze zijn waarbij je chai aangeboden wordt die Turkantam zelf zal gemaakt hebben. Hijzelf drinkt elke ochtend zijn chai en is dus een expert :-).

Om 16u zal het concert doorgaan. Opnieuw is dit geen gewoon concert waarbij je enkel waarneemt. Nee, hij zal vragen dat iedereen meezingt met de opzwepende, diepgaande en vreugdevolle kirtan. Een waar feest!

Hierna zal er een vegetarische, Indische maaltijd gegeven worden.

Praktisch

Aangezien het concert zal doorgaan in ons centrum (Eikenlaan 24, 9070 Destelbergen) kunnen er slechts 60 mensen inschrijven. 

We vragen 30€ voor workshop, concert, eten, chai en gefilterd water inclusief (exclusief extra drankjes).  Er zijn 40 stoelen beschikbaar. Voor hen die op de grond willen zitten en alles van dichtbij kunnen ervaren, is de prijs 28€.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar lieve.claeys at gmail.com en het bedrag over te schrijven naar het rekeningnummer van ATMA: BE64 9731 8911 3052

Wie eerst boekt, krijgt de eerste kans om te komen!

Deuren open om 13u30.

Parkeren kan in de straat, maar probeer de auto's wat te verspreiden in de Eikenlaan en Succalaan zodat de buren zo min mogelijk verstoord worden.

Tot dan!