Workshop Wheel of Fortune - 081119

Jouw rad van fortuin - jouw chakra workshop!

Deze workshop combineert Kundalini Yoga met soundhealing via de gong!

Het woord Chakra betekent wiel - cirkel.
Chakra’s zijn onze energiecentra in ons lichaam.
Een chakra is puur en continue energie.
Het is onze prana in beweging, een wave van vibratie in ons elektromagnetisch veld hetgeen onze waarde, gevoelens, gedachten bewaart.

We gaan onze 8 chakra’s activeren waardoor we zowel fysiek als emotioneel gaan werken.
Ons lichaam houdt emoties vast. Als we een geblokkeerde emotie hebben dan is de chakra die ermee correspondeert ook geblokkeerd.
Wanneer we bewegen en onze energie wordt geactiveerd en doorheen die chakra gaat, laat je emotie los.
Je moet sterk vertrouwen hebben om deze blokkade los te laten, maar het kan...door je adem te laten bewegen met Kundalini Yoga.

Na activatie en inspanning komt ontspanning.
Deze workshop in combinatie met de kracht van de gong stuurt je naar huis met een bewustwording van je innerlijke wijsheid.
De gong maakt je onderbewuste schoon en brengt je in een staat van diepe rust en expansie van je bewustzijn. Je mind kan geen weerstand bieden tegen de geluidstrillingen van de gong. Je kan niet anders dan je over te geven en los te laten...


“ Power is your presence” ~ Yogi Bhajan.


Deze workshop gaat door op 8 november 2019 van 20u tot 22u.

Voor deze workshop van 2 uur betaal je 20 euro.
Beperkte plaatsen dus snel wezen is de boodschap.
Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar lieve.claeys@gmail.com.

Over Rim Bahri:

Mijn reis begon 5 jaar terug. Iedereen maakt een moment mee dat je moet kiezen voor tijd voor jezelf of de dieperik ingaan. Ik besloot op het vliegtuig te stappen richting Ibiza voor een week me time en een eerste kennismaking met yoga.
Heel sceptisch stond ik er tegenover. Maar het was één van de beste weken uit mijn leven.
Eens thuis ben ik me verder beginnen verdiepen en ben ik op yogapad getrokken op zoek naar de yogavorm die het best bij me past...

Nooit had ik gedacht dat Kundalini Yoga 'mijn' yoga ging worden.
Tot op heden kan ik nog niet exact zeggen waarom maar het was een gevoel van thuiskomen.
De combinatie van chanten van mantra’s - dynamische yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie was hetgeen mij rust en energie tegelijkertijd bracht.

Ondertussen zit mijn level II Kundalini Yoga er bijna op en heb ik deze ervaring uitgebreid met Kundadance. Want voor wie houdt van Kundalini Yoga en Dans is dit een perfecte match.
Kundadance combineert Kundalini Yoga, Thai Chi en Qi Gong.

Mensen inspireren en meenemen op avontuur is mijn intentie.
Kundalini Yoga, versterkt met mijn kennis vanuit Yin Yoga, opgefleurd met Dans doorheen de chakra’s... kortom een ware totaal beleving met Harmony Hunter.

Waar je jezelf ook bevindt op jouw pad, yoga zorgt voor die balans - balans die we zoeken om onszelf niet te verliezen in de steeds drukker wordende wereld en de connectie met onszelf niet kwijt te spelen.