Wie zijn wij?

Hallo lieve mensen,

mijn naam is Johan, geboren in 1967, getrouwd met Lieve en we bewandelen al vele jaren samen het spirituele pad. Spiritueel is een woord dat ik eigenlijk niet zo graag gebruik omdat we dit allemaal zijn het moment we op deze aarde geboren worden.

Mijn aandacht gaat vooral uit naar het persoonlijk ontwaken van wat de ziel wilt uitdrukken in onze levensreis hier op aarde, naar hoe we ons licht kunnen aanwakkeren en in een mooie schittering kunnen transformeren. We kennen het waarschijnlijk allemaal, het keurslijf waar we aan geketend zijn in de huidige wereld waar vaak geen plaats is voor hooggevoeligheid, laat staan voor stilte en innerlijke ontplooiing. Vaak staan we alleen en worden we niet begrepen in deze beweging. Het is soms opboksen tegen familie, vrienden, bazen, groepen waar je geen aarding kan bij vinden.

In mijn leven was er weinig plek voor hooggevoeligheid en zeker niet om het mooie licht te laten stralen en mijn ziel tot uitdrukking te brengen. Vele valkuilen zorgen er voor dat we vallen en weer opstaan. Er willen bij horen, gezien worden is in ons werelds beleven een noodzaak. Mijn leven werd plots op zijn kop gezet door een hele mooie ontmoeting met (wijlen) Geert Crevits. Hij en zijn vrouw toonden me een nieuwe weg, een weg die me nog niemand ervoor ooit getoond had. Door hen kwam ik ook in contact met het Hindoeïsme, het was een stroomversnelling en op dat moment ook een houvast. Ergens in mijn hart voelde ik een diepe waarheid, mijn diepe waarheid. Van dan af is mijn leven een grote transformatie geworden, ook soms met ups en downs, die horen nu eenmaal bij het leven.

 Ik genoot een artistieke opleiding en volgde ook een leraren opleiding (les gegeven in plastische opvoeding en gemengde technieken). Schilderen blijft een grote plaats innemen in mijn leven. Ik schilder de laatste jaren vaak samen met mijn partner - meestal portretten omdat we het fijn vinden in te tunen op de gelaatsuitdrukking om zo het karakter weer te geven.

 Ook heb ik vele andere cursussen gevolgd zoals reiki 1ste & 2de graad , Quantum Touch, Systemisch coach (familie opsteller), metamorfose massage en channeling.

 Door de vele reizen doorheen India ontstond ook een hele grote liefde voor de Indiase keuken. Na vele kookworkshops en experimenteren begon ik zelf bij verschillende vzw's met het geven van Indiase kookworkshops. We leerden ook uit de hele rijke Hindoe cultuur chanten, reciteren van mantras en het zingen van Kirtan en Bhajans, alsook het uitvoeren van Indiase Pujas (op deze manier ben ik ook andere geloven beginnen begrijpen).

 Door de jarenlange zoektocht in mijn leven naar ontspanning, fysiek welzijn en zingeving van het dagdagelijks bestaan, hebben we een sauna gebouwd waar deze thema’s centraal staan. Eerst en vooral bieden we een wondermooie ruimte aan in Indiase sferen (ook met eigen schilderingen van yantra’s, chakra’s en Indiase taferelen), daarnaast kan je genieten van onze Finse, infrarood sauna, hamam en de andulatiematrassen die jou super zullen relaxeren. De aangepaste muziek en geuren brengen je in een hele diepe sfeer van ontspanning en blijheid.

Hiernaast ben ik gepassioneerd in het organiseren van evenementen voor het goede doel zoals concerten, eetfestijnen, beurzen, Hindoe festivals en mensen samen brengen op speciale momenten (kerstmis,…) m.a.w. heel veel passie voor het leven zelf.

Al deze ervaringen in mijn leven gaven me de kans nieuwe kwaliteiten te ontdekken in mezelf, het is van dan af een grote mooie reis met heel veel afwisseling geworden.


Mijn naam is Lieve. Ik ben opgevoed in een familie waar geloof centraal stond. Ik heb veel geleerd uit deze periode, ik heb een discipline aangeleerd waar ik nu de vruchten van draag. Ik ben heel creatief, schilder graag, hou van zingen (mantra’s en bhajans) en evenementen organiseren.

Ik ben graag bezig, heb vele ideeën. Ik hou van de natuur, van wandelen en heb groene vingers. Ik eet graag Indisch :-) (eigenlijk alle vegetarische eten) als gevolg van Johan die lekker kookt!


Wat kunnen wij betekenen voor jou?

Wij bieden tal van cursussen, workshops en evenementen aan.

Hiernaast kan je ook individueel consult krijgen.
De bedoeling is je zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen waarbij je innerlijke groei centraal staat, want je bent het waard.

We zouden zeggen, je bent van harte welkom …


Opgelet: Wij verstaan onder gelijkgestemden dat niemand groter of kleiner hoeft te zijn. Ieder op zich is even belangrijk in de groep. Wij zijn geen waarzeggers, doen ook geen consult voor overledenen noch over andere individuen. Dus elk consult gaat louter over jou en je innerlijke groei. Mochten er thema’s die niet te behandelen zijn aan bod komen zullen we jou daar ook eerlijk over zijn.